Header Top Left Address

TOLLENSTRAAT 26 CULEMBORG – 06 38 38 41 72

Header top Right Button Link

Indisch eten van renee: Authentieke indonesische gerechten

Om af te halen of te laten bezorgen

Over ons

5 geleden begon ik met het aanbieden van dagmenu’s en het verzorgen van Indonesische catering. Nu 5 jaar later, een klantenbestand groter en heel veel ervaring rijker, is het tijd om uit te breiden. Mijn droompand met super keuken kwam vrij en ik dacht dit is mijn kans. Makan Ilahi krijgt dus een eigen pand vanwaar we naast wat we al aanboden, ons aanbod kunnen vergroten.

even voorstellen

Ik ben Renée Camerik. 35 jaar en moeder van Liam. Een levendige en vrolijke jongen van 5, mijn kleine souschefje in de keuken. Mijn liefde voor de Indonesische keuken is niet zomaar aan komen waaien. Ik ben zelf half Indisch. Mijn vader komt van het eiland Celebes en is op jonge leeftijd met moeder, zus en broer, naar Nederland gekomen. Koken en de liefde voor de Indonesische keuken zit mij in het bloed. Mijn overgrootoma schreef een kookboek. Het valt nu van ellende uit elkaar maar Oh, wat ben ik er trots op!
Vanaf woensdag 25 april kunt u bij ons langskomen om lekkere rijsttafels, hapjes of snacks mee naar huis te nemen. Terwijl wij uw bestelling in orde maken kunt u plaatsnemen in ons restaurant en eventueel een lekker drankje drinken terwijl u wacht.

Delivery

Geen tijd om langs te komen? Wij bezorgen de maaltijden warm bij u thuis op snelle e-bikes. Bestellen kan binnenkort ook online!

Rijsttafels & gezellige avonden

Ons restaurant zal verder gebruikt worden voor het geven van workshops Indonesisch koken, evenementen én u kunt ons afhuren voor feestjes en partijen waarbij wij uw gezellige avond (aan)vullen met onze rijsttafels en passende muziek.

Lekker vers

Wij werken alleen maar met verse en authentieke kruiden en specerijen en alle gerechten worden op traditionele wijze bereid.